Cangur a domicili

Cat Sitter

Els gats són animals de costums, molt territorials. Treure’ls del seu entorn suposa estressar-los. Si te’n vas de vacances o acostumes a viatjar i el teu amic felí s’ha de quedar sol durant uns dies el més recomanable és que algú familiar per ell s’acosti a fer-li una ullada i comprovi que tot està en ordre. Si no disposes d’aquesta opció, sàpigues que des del Gatuari oferim el servei de cangur de gat a domicili a la zona de Barcelona.

Un membre del nostre equip es desplaça a la llar del gat per alimentar-lo, netejar el sorral, i dedicar-li una estona de jocs i de moixines. Oferim la opció al propietari d’informar-lo durant la seva absència mitjançant fotos i vídeos que fem arribar via WhatsApp.

Si necessites que tinguem cura del teu company pelut contacta’ns per email a info@gatuari.cat o vine a visitar-nos a la nostra seu al c/ Sant Lluis 14, local 2.

Tarifes

Les nostres tarifes no van minutades perquè pensem que cada gat té unes necessitats diferents. Per això els nostres honoraris són desde 10€ per visit. Contacta’ns per saber el pressupost del teu cas concret.