Cat cafè

Gatuari és un cat café on passar estones amb els nostres gats, conèixer-los, i si t’enamores d’algun, començar el procés d’adopció.

El projecte de Gatuari es basa en els coneguts Cat-cafès del món, però introduint variacions. Doncs ens allunyem del sistema de cafeteria i apostem per l’adopció. L’espai està pensat per crear un entorn dedicat als gats, on poder interaccionar lliurement amb ells des del respecte, i la llibertat. Els gats sempre poden decidir si volen estar amb els humans o buscar algun lloc on estar tranquils.

Ens agrada guiar als nostres visitants per fer de l’estada una experiència plenament satisfactòria, tant per humans como per felins. Per això, si no tens gaire experiència amb gats, t‘ensenyem com presentar-t’hi, a llegir les seves senyals de satisfacció o disgust, a jugar amb ells, etc. L’equip de Gatuari també està per ajudar i aconsellar als qui esteu pensant en adoptar amb nosaltres.

Gatuari té el desig de donar una segona oportunitat als gats invisibles de diferents associacions de rescat i protecció animal. Apostem per aquells felins sociables que semblen invisibles a ulls de la societat. Ens referim a aquells massa comuns, d’edat avançada, amb alguna complicació mèdica o minusvalidesa. Volem que els nostres hostes estiguin de pas. El nostre objectiu final és aconseguir-los una llar definitiva. Res ens faria més feliços.

Acomodeu-vos i gaudiu d’aquesta gran estança que és casa seva. Disfruteu de la companyia dels nostres felins, mentre preneu una beguda calenta o un refresc. Això sí, heu de saber que aquí els que manen són els peluts i sempre vetllarem per la seva seguretat i benestar, per això haureu de respectar algunes normes bàsiques.

Normes

El nostre equip estarà encantat de resoldre qualsevol dubte que sorgeixi, supervisarà les interaccions per vetllar per la seguretat de les mateixes i us podrà orientar sobre el caràcter i gustos de cada un dels nostres companys.

Tarifes i reserves

Fes un cop d'ull

Broadcast is powered by Animalslife.net