Emma

Emma

Dades del gat

Nom: Emma

Edat: 2 anys

Sexe: femella

Descripció:
Cada nou gat que arriba a Gatuari ens fa feliços però amb aquesta gateta… estem molt contents perquè hem complert una promesa i a la vegada salvarem tres vides.

Us en recordeu de l’Otto i en Garbancito, els germans de Sevilla que vam tenir adoptats a Gatuari fa ben poquet? Van trobar una llar en poc temps però la seva historia ens va commoure.

Els van abandonar als tres amb un mes i mig en una colònia de gats de San José de la Rinconada (Sevilla).
L’Emma i l’Otto s’amagaven per por i en Garbancito sortia a demanar ajuda miolant a tot el món, però sense separar-se massa de la zona on s’havien amagat els seus germans. Per sort, van trobar-se amb gent responsable i bona que els ha cuidat fins que els hem acollit.

Les voluntaries de la protectora Dame una vida – Colonia Felina Brisa els hi van salvar la vida.
Quan ens van parlar del cas, amb tot el dolor del nostre cor, no vam poder acollir a la Emma, perquè no estava llesta. Des de la protectora ens deien que tenia molta por i s’espantava per tot. No era bo per ella sotmetre-la a l’estrès del viatge i al canvi d’adaptar-se a la convivència de la nostre colònia.

Afortunadament, les coses han canviat i gràcies a la gran tasca de socialització que han fet amb ella, finalment l’hem pogut acollir.

Ja està aquí. Només podem dir que us desfareu d’amor quan la coneixeu. És bonica per fora, però més ho és per dins. Li encanten les carícies, sobretot al cap i és una felina adorable.
Només necessita una mica de temps per agafar confiança però tenim clar que la família que l’adopti s’enduu una joia a casa.

Si vols adoptar a la Emma d’una manera responsable, espera la teva visita al nostre cat cafè.

Associació d’origen: Dame una vida

Demana informació

Nom (requerit)

Correu electrònic (requerit)

Telèfon (requerit)

Nom del gatet

Missatge


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *