Mistery

Mistery

Dades del gat

Nom: Mistery

Edat: 9 anys

Sexe:femella

Descripció:
La Mistery va arribar al Caacb fa dos anys amb 7 gats més rescatats del que semblava un síndrome de Noe. Des del començament es va mostrar espantada i desconfiada però a la gatera va fer molta amistat amb Mimi, una altre gateta poruga amb la que passava moltes hores dins d’una de les casetes.
Poc a poc, els voluntaris van anar treballant la socialització de la Mistery. La Mimi mai es va deixar tocar, fins el dia que una insuficiència renal fulminant la va apagar per sempre.
Amb la pèrdua de la Mimi, la Mistery es va quedar sense companya però llavors els treball de les voluntàries va començar a donar fruits. Sortia de la caseta, la trobaven a la part baixa de la gatera,… fins que un dia va començar a fer la croqueta als peus d’una de les voluntàries. Des de llavors, ha anat agafant confiança i creiem que esà llesta paer sortir en adopció.
La Mistery té 9 anys. És una carey gris molt xerraire que necessita una llar on l’estimin i respectin el seu ritme. Si vols coneixe-la, t’espera a Gatuari
Associació d’origen: Caac Barcelona

Demana informació

Nom (requerit)

Correu electrònic (requerit)

Telèfon (requerit)

Nom del gatet

Missatge


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *