Nino

Nino

Dades del gat

Nom: Nino

Edat: 2 anys

Sexe: mascle

Descripció:
Fins fa poc i igual que la Nina, vivia en una colònia felina controlada per la Associació Gasvar de Montornés del Vallès.
Nino ha compartit casa d’acollida amb humans, altres felins i gossos. El seu pas pel nostre cat cafè ha començat a un altre ritme, doncs el canvi li ha fet entrar en un estat de por del que poc a poc està sortint.
Els gats són éssers molt sensibles als que els canvis poden arribar a alterar molt. Nino té molt potencial, per això apostem per ell, encara que la seva adaptació sigui lenta. No ens importa, confiem en que evolucioni bé i aflori aquest gat tan dolç que apunta maneres.

La família que l’adopti ha de ser conscient que al principi potser li costi adaptar-se, però quan ho faci, segur que s’obrirà i mostrarà tot l’amor que porta dins seu i que es mereix tant rebre. Ho sabem perquè ja ha conviscut amb normalitat en una casa d’acollida.
Busquem per a en Nino una família responsable que l’adopti de forma segura, i això inclou tenir una llar adequada per evitar que pateixi accidents.

Associació d’origen: Gasvar

Demana informació

Nom (requerit)

Correu electrònic (requerit)

Telèfon (requerit)

Nom del gatet

Missatge


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *