Richie

Richie

Dades del gat

Nom: Richie

Edat: 5 anys

Sexe: mascle

Descripció:
En Richie és el germà del Dolgo. Això, o els van abandonar el mateix dia al mateix lloc, a Sant Carles de la Ràpita. Gina i Iñaki de Ràpita Felina el van treure del carrer el 2015. Al esterilitzar-lo y cuidar-lo van conèixer el seu caràcter sociable i confiat i no el van poder retornar a la colònia.

Al 2017, una parella que ja havia adoptat abans dos gats, el va adoptar. Tot anava bé fins que a principis del 2018 es van mudar a un àtic que no estava protegit. Des de l’associació van insistir en la necessitat de protegir finestres i balcons, igual que fem nosaltres a tots els nostres adoptants. Doncs el primer és la seguretat dels nostres gats acollits.

Al principi d’octubre, Gina i Iñaki van rebre una trucada. En Richie s’havia extraviat a l’agost, però per a no molestar-los i a causa de problemes personals de la parella adoptat, no van voler dir res. En Richie anava i venia per les taulades, però aquell dia va marxar i ja no va tornar. Van passar 3 mesos i va aparèixer de sobte al portal amb poc més de 2 quilos, el llavi inferior destrossat i una infecció terrible a la boca.

Després del shock inicial, el van portar urgentment a Clínica Felina Barcelona, on li han salvat la vida intervenint la seva mandíbula i tractant-li la infecció.

A dia d’avui en Richie s’ha recuperat de tots els seus mals gràcies sobretot a grans dosis d’esforç i afecte. Pesa 5 quilos, ja no té anèmia i la cirurgia de reconstrucció del llavi inferior ha estat un èxit.

És un gat dolç, sociable, afectuós i molt divertit. Ha viscut un calvari que es podria haver evitat. A partir d’avui, el podeu conèixer al Gatuari.

Busquem pel Richie una família responsable que construeixi per a ell un futur segur. I evidentment que tingui una llar el més similar possible a Alcatraz. Ens encarregarem personalment que sigui així.

Associació d’origen: Ràpita Felina

Demana informació

Nom (requerit)

Correu electrònic (requerit)

Telèfon (requerit)

Nom del gatet

Missatge


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *