Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Introducció a la digitopuntura i massatge Tuina

La digitopuntura és una pràctica de acupressió derivada de l’acupuntura que consisteix en pressionar amb els dits determinats punts d’acupuntura del cos, amb la finalitat d’alleugerir el dolor, crear un estat de relaxació motora i conductual, equilibrar meridians i ajudar a restablir l’equilibri en òrgans interns.

El massatge Tuina és un tractament manual tradicional de la Medicina Tradicional Xinesa que es refereix a dues tècniques principals TUI (empenyer) NA (agafar i estirar). Té com a finalitat de la regulació energètica global i integral de les vies energètiques del cos, la acupressió i variacions dels tractaments de pressió en punts dels meridians i punts extres localitzats al llarg del cos, per al tractament de molèsties a l’esquena, paràlisis musculars i tractaments gastrointestinals, entre altres.

Durant aquesta xerrada-taller benefica a càrrec de la nostre veterinària María Garcia, fundadora de Veterapia, aprendrem tot allò relacionat amb aquestes tècniques per aplicar-les als nostres companys de quatre potes i contribuir així al seu benestar.

Date:

27 octubre, 2018

Time:

6:00 pm - 8:00 pm

Cost:

20€

Location

Gatuari
C/ Sant Lluis, 14
Barcelona, 08012 ES

Organitzadors

Gatuari
Veterapia

Share this Event