Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Introducció a la veterinaria holística

Maria García és l’ànima de Veterapia i la responsable veterinària dels gatets que acollim a Gatuari. Ens entusiasma la seva energia tranquil·la i serena, i la seva manera de treballar per millorar l’estat dels nostres felins. Per això l’hem convidat a fer una xerrada a propòsit de la veterinària holística i les seves aplicacions en el dia a dia dels companys peluts.

La Veterinària Holística (VH) és la branca de la medicina encarregada de preservar la salut física, emocional i mental (conductual) dels animals no humans, mitjançant la prevenció, el diagnòstic i tractament de malalties; on la medicina veterinària convencional i la medicina veterinària integrativa formen part d’un tot.

La finalitat de la VH és tractar al pacient, no a la malaltia. I per això, igual que la medicina veterinària convencional, es basa en proves i mètodes diagnòstics per arribar a la causa del problema. A més de realitzar les proves diagnòstiques convencionals, (Rx, analítiques, ecografies, tests, etc.) fa servir eines per arribar a cadascun dels aspectes fonamentals per la curació i recuperació del pacient. Algunes d’aquestes eines diagnòstiques són:

– Kinesiologia Holística Veterinària.
– Medicina Tradicional Xina (diagnòstic per polsos, llengua Shus, Mus).
– Zoofarmacognosis.
– Acupuntura
– Terapies Manuals

Al final de la xerrada està previst un torn de preguntes.

 

Reserva obligatòria:

Date:

24 febrer, 2018

Time:

6:00 pm - 8:00 pm

Cost:

25€

Website:

Location

Gatuari
Carrer de Sant Lluís, 14
Barcelona, Barcelona 08012

Phone

93 199 23 39

Website

www.gatuari.cat

Organitzadors

Gatuari
Veterapia

Share this Event