Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Qigong a Gatuari

Estem a a tardor, els arbres perden les seves fulles i sembla que la nostra energia s’esvaiex. A Gatuari volem que cuideu els vostre cos i ment per encara els mesos de fred. Per això hem preparat un taller de Qigong (TxiKung), impartit per la Lisset Salazar.

Qigong significa literalment treballar o cultivar l’energia vital. És una activitat fisca molt complerta que integra cos, respiració i ment. El cos, a traves de moviments, postures curatives, massatges i estiraments; la respiració, amb tècniques respiratòries per aconseguir que sigui relaxada, constant i calmada; la ment, a traves de la meditació, dirigint la mirada cap a l’interior i enfocant la consciencia en el moment present.

La tardor és època de recolliment i de enfortir l’energia del pulmó que, segons la medicina tradicional xinesa, és la que correspon a aquesta estació de l’any.

Durant la sessió, de 60 minuts de durada, els alumnes practicaran en companyia dels nostres gats acollits un seguit d’exercicis de Qigong que especialment treballen aquesta energia. Es tracta d’exercicis fàcils d’aprendre i de practicar a casa.

PER RESERVAR EMPLENA EL SEGÜENT FORMULARI I ESPERA INSTRUCCIONS:

* Els alumnes han de vindre a la sessió amb roba i calçat còmode.
** Preguem PUNTUALITAT. La classe començarà a la seva hora.

Date:

30 novembre, 2017

Time:

7:30 pm - 8:30 pm

Cost:

12€

Website:

Location

Gatuari
Carrer de Sant Lluís, 14
Barcelona, Barcelona 08012

Phone

93 199 23 39

Website

www.gatuari.cat

Organitzador

Gatuari
Telèfon:
93 199 23 39
Correu electrònic:
info@gatuari.cat
Web:
www.gatuari.cat

Share this Event